leefstijl diabetes helvisport personal training arnem eerbeek

Personal Training en Leefstijlcoaching bij Diabetes blijken steeds vaker tot een goed resultaat te leiden. In sommige gevallen kunt u zelfs van uw medicatie af komen. In alle gevallen verbeteren uw lichamelijke conditie en gezondheid.


Uw Personal Trainer van Helvi Sport heeft zelf Diabetes type 1. Door de ervaringsdeskundigheid en de flinke dosis kennis omtrent deze aandoening kan hij u optimaal begeleiden, zowel bij type 1 als type 2 Diabetes.

Diabetes. 

Een gezonde leefstijl helpt. 

Diabetes en Leefstijl.

Het is nog zo'n ondergewaardeerde en onderschatte tak van de gezondheidszorg, de preventieve gezondheidszorg. Men kan door bewust te worden van eigen gedrag in relatie tot gezondheid ziekte voorkomen of genezen. 

De Personal Trainer van Helvi Sport is een gecertificeerd Leefstijlcoach. Dat wil zeggen dat hij samen met jou voor duurzame verandering gaat, als jij dit graag wil. Dat vergt tijd en aandacht, daarom gebeurt dit in één-op-één sessies. We gaan samen kijken naar je leefstijl en alle factoren die uitwerking hebben op jouw gezondheid of ziekte.


Personal training, leefstijlcoaching en voedingsadviezen omtrent Diabetes in omgeving Eerbeek, Arnhen en Zevenaar. Neem contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie. 

Diabetes HelviSport Hall Eerbeek surfer

Beter met Diabetes. 

Jij moet de eerste stap zetten. De rest doen we samen.