Hi! I'm Helvi. 

De achterliggende betekenis van Helvi: Health, Education, Lifestyle en Vitality. Maar laten we het makkelijk houden.

HelviSport, jouw partner in lifestyle en fitness.


Gewicht verminderen?
Meer energie?
Sterker worden?
Minder arbeidsverzuim?
Meer grip op uw Diabetes?
Minder pijn of blessures?


Je kunt het zo gek niet verzinnen of regelmatige beweging en verantwoorde voeding dragen er aan bij. Voor veel mensen is dit inmiddels een feit, maar er zijn nog te veel mensen die de positieve effecten van beweging en een gezonde leefstijl niet hebben ervaren.

HelviSport biedt uiteenlopende trainingen aan gericht op het bevorderen van lichamelijke en geestelijke conditie. 

Personal training HelviSport shouldertap

Kwaliteit. Duurzaam. Persoonlijk.

Bij HelviSport hechten we waarden aan de individuele wensen en behoeften van de klant. We gaan voor duurzame verandering, samen met jou. We kennen jou persoonlijk. Daardoor kunnen we ├Ęchte kwaliteit leveren. 

Personal Trainer HelviSport Thijs Haan

Even voorstellen...

Als trainer en eigenaar van HelviSport stel ik me graag kort voor. Ik ben al sinds jaar en dag bezig met lifestyle en fitness. Als kind ben ik altijd een fanatiek beoefenaar van atletiek geweest. Na enkele andere sporten te hebben geprobeerd heb ik op mijn achttiende de stap naar de sportschool gezet. Hier ben ik begonnen met krachttraining. Twee jaar later, op 20-jarige leeftijd, kwam de diagnose diabetes type 1. Deze diagnose was dermate ingrijpend dat het roer om ging - en moest. Mede hierdoor is een grote passie voor lifestyle en fitness ontstaan.

Door de recente diagnose en een groeiende interesse in de wereld van lifestyle en fitness veranderde mijn studierichtingkeuze en mijn visie op gezondheid. Voorheen wilde ik mensen helpen als verpleegkundige. Tegenwoordig richt ik mij op het inzetten van sport, spel en coaching om mensen aan het bewegen te krijgen en gezond te laten leven. Ik ben mij gaan specialiseren in het inzetten van beweging en voeding in de preventieve gezondheidszorg door het volgen van de opleiding tot (bachelor) Sportkundige, ook wel Sport- en Bewegingseducatie(SBE). Ik mag mijzelf na het volgen van deze opleiding officieel Leefstijlcoach noemen en ook personal trainer na het volgen van de opleiding aan de National Academy of Sport and Medicine.