Personal training background HelviSport Hall Eerbeek

HelviSport Personal Training & Groepstrainingen

HelviSport Personal Training


Personal Training

Jouw personal trainer stemt de training af op jouw individuele wensen en behoeften. De training in combinatie met voedingsadvies en coaching maken dat jij gegarandeerd resultaat boekt! Liever de kosten delen? Neem iemand mee en train samen met Duo Personal Training

Vraag nu vrijblijvend een intakegesprek en gezondheidscheck aan! Zie Tarieven voor een overzicht van de kosten. 

Diabetes Personal Training

Leven met Diabetes is niet altijd even gemakkelijk, daar weet uw personal trainer alles van. Misschien hebt u wel eens te horen gekregen dat fitness goed is voor uw bloedsuiker en gezondheid? Maar hebt u geen idee waar en hoe te beginnen? De Personal Trainer van HelviSport kan u daarbij helpen! Verantwoord starten met bewegen of uw gezondheid naar een hoger niveau tillen?

Lees verder op de Diabetes pagina of vraag meteen een kennismakingsgesprek aan. 

Small Group PT

Wel persoonlijke aandacht en gegarandeerd resultaat maar deel je liever de kosten? Dat kan met Small Group PT! Met maximaal 3 anderen deel je de kosten en krijg je wel de persoonlijke aandacht en kwalitatieve begeleiding die je bij PT ook krijgt. Inclusief voedingsadvies, een op-maat-gemaakt- programma en leefstijladvies. 

Vraag nu vrijblijvend een intakegesprek en gezondheidscheck aan! 

Helvi Groepstrainingen

HelviSport Bootcamp Running man

Helvi Bootcamp

Verschillende dagen, tijdens en locaties. Zie bootcamp voor een overzicht. 


HelviSport Boxing boxer

Helvi Boxing

Elke maandag- en donderdagavond van 19:00-20:00. In de studio van HelviSport, Hallseweg 21a. Zodra Corona het weer toelaat, gaan deze lessen weer van start!

Lekker je energie of frustratie kwijtraken door te boksen! We boksen met elkaar, zonder te sparren.  Boksen is zeer goed voor je conditie, vetverbranding en algemene gezondheid.  

HelviSport Functional Fitness women back

Helvi Outdoor Circuittrainingen

Bij HelviSport Eerbeek kun je terecht voor outdoor trainingen. Trainen in Eerbeek en omgeving terwijl de sportscholen dicht zijn? Geen probleem. 

Vanuit de trainingsstudio wordt buiten op de ruime parkeerplaats een circuittraining georganiseerd voor de leden en andere belangstellenden. 

Elke maandag- en donderdagavond van 18:00-19:00u. Deelname voor elk niveau en leeftijd :) 

Proefles meedoen of eerst kennismaken? 

Let me know!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.